RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Ватажок ДНР знову замахнувся на всю Донецьку область

Ватажок донецьких терористів Олександр Захарченко не залишив своїх планів розширити територію псевдореспубліки до масштабу всієї Донецької області.

Про це він розповів під час свого спілкування з жителями окупованих територій.

Захарченко заявив, що буде наполягати на тому, щоб були визнані результати так званого референдуму, який проросійські терористи проводили в травні 2014 року.

"Територією проведеного в травні референдуму була вся колишня Донецька область, тому зараз все це територія ДНР. Ми будемо наполягати, що результати референдуму були на всій території колишньої Донецької області", - заявив Захарченко.

У той же час, частини області, які знаходяться під контролем українських військових, ватажок так званої ДНР продовжує називати "тимчасово окупованими" і вважає, що ЗСУ повинні покинути ці території.

Слід зазначити, що Захарченко відомий своїми постійними погрозами почати наступ і захопити нові міста України, аж до Києва і Одеси.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно бойовик відзначився черговою резонансною заявою про завоювання так званою армією ДНР Великобританії.