RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бойовики ЛНР посилили контроль на кордоні з самопроголошеною ДНР

Бойовики так званої ЛНР ввели жорсткий митний контроль на кордоні з територіями, які контролюють бойовики ДНР.

Про це написав журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.

"План Даллеса для Донбасу — не існує, але діє! Їздити повз "митних пунктів" не можна. При цьому суворі обмеження накладені на кількість продуктів, які можна провозити через "кордон" громадянам без сплати данини бойовикам", — зазначив журналіст.

"З Дебальцеве в Алчевськ можна провозити не більше 1 літра горілки. З Красного Луча у Сніжне — не більше 3 кг м'яса. Нарешті Луганськ звільнився від донецького ярма! Вони воювали, і завоювали свою незалежність! Freeeedoooom!" — пише Казанський.

"Ми завжди вас не любили. Свободу трудовому народові Луганщини! Нi донецьким гангстерам!", "Дивись, і своєю "історією" обзаведуться, посперечаються, хто Москві кровно ближче і чий рід — Плотницького або Захарченко — від Рюриковичів пішов. Ну, щоб все як у людей...", "Не дозволимо донецьким кровосисям пити горілку луганського народу!", "Швидше б вже війною один на одного пішли", — коментують інші користувачі Facebook.

Про митнi обмеження також йдеться в сюжеті сепаратистського ТБ, опублікованому на YouTube.

Як повідомляв "Апостроф", 17 січня ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що об'єднання самопроголошених ДНР і ЛНР не буде, пояснивши це мінськими угодами.