RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Журналіст показав свіжі фото розрухи на звільненій від бойовиків Луганщині

Український журналіст Денис Казанський показав фотографії руйнувань в місті Лисичанськ Луганської області, яке було звільнено від бойовиків і зараз знаходиться під контролем України.

Фото Казанський опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що з цих знімків відразу не скажеш, де наслідки війни, а де результат діяльності місцевих "міцних господарників".

Казанський також повідомив, що старший син мера Лисичанська зараз переховується, його розшукують за створення нарколабораторії. "Молодший сидить у СІЗО за те, що викрав прикордонника і возив його в багажнику автомобіля", — додав журналіст.

"Ця розруха — точне відображення стану мізків і душі місцевого населення. Тупість і ватнiсть — ось основна причина", "З 2004 року часто доводилося відвідувати Луганську область, вражала безхазяйність місцевих керівників. Складалося враження, що люди приїхали на шабашку, заробили і поїхали. Зовнішній вигляд селищ, містечок депресивний", "Раша ТБ крутило часто Лисичанськ. Підносили, що це ми його розбомбили, особливо содовий завод. Мало хто знає, що завод розбомбив син Януковича, а Лисичанську ТЕС до сих часiв на метал ріже фірма Пристюка", "Завжди дивувало, коли лисичане голосували за "міцних господарників" ригiв. Граблі в чистому вигляді", — коментують знімки інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соціальних мережах показали фото, на яких відображені зміни в місті Лисичанськ після його повернення під український контроль.