RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У МВС висміяли чергове "звання" ватажка ДНР Захарченка: опубліковано фото

Глава Національної поліції Донецької області, заступник голови МВС В'ячеслав Аброськін висміяв отримання ватажком бойовиків "ДНР" Олександром Захарченком звання "почесний громадянин Донецька".

"Ще недавно цей" продавець курятини "міг бачити деяких людей з цієї сторінки хіба що на екрані телевізора. Тепер же у нас він розміщений на стендах" їх розшукує поліція ", а в" супердержаві "з разом таким же« діячем »Мартиновим рупори пропаганди іменують їх "почесними громадянами Донецька", - написав Аброськін у Facebook.

Крім ватажка бойовиків підконтрольне сепаратистам ЗМІ також надрукувало поруч з його портретом фотографії екс-тренера футбольного клубу "Шахтар" Мірчі Луческу і глави Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки.

"Папір все стерпить, а ось обличчями точно не вийшли. Інтелекту не вистачає. І як були вони брудом, так брудом і залишаться. Пройдисвіти з ринку. Фашисти під час окупації теж друкували що попало і де попало, але час все розставляє на свої місця ", - підсумував Аброськін.

Нагадаємо, раніше ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко розповів, що зламав ліжко через "референдум" в окупованому Росією Криму.