RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Мережу наповнили жарти про український авіаносець "Павло Зібров"

У соціальних мережах жартують про неіснуючий український авіаносець "Павло Зібров" і окрему групу морської піхоти "Віктор Павлик".

Поштовх жартам дав пост на сторінці Joe Ua в Facebook.

"Український авіаносець Павло Зібров" сьогодні в 4 ранку вийшов з військової бази Львівського морського порту в бік Ростова-на-Дону. Коло звужується", — написали у цьому Twitter.

"Це не "Павло Зібров", це "Михайло Поплавський", "Павло Зібров" зараз на Рівненщині, бореться з незаконними копачами бурштину", "Вчора їхав повз Кривого Озера, бачив есмінець "Іво Бобул" на бойових стрільбах. Приголомшливе видовище!", "Ви ще субмарини "Юлія Сандулеса" не бачили", — коментують інші користувачі Facebook.

"Окрема бригада морської піхоти "Віктор Павлик" приведена в повну бойову готовність", — коментує публікацію про авіаносець відомий український журналіст Антон Швець на своїй сторінці в Facebook.

"Під прикриттям атомного підводного крейсера "Іво Бобул", "Зорян і Шкіряк на борту?", "Ківа біля керма або Ярош?", "По Дону гуляє Зібров молодий", — коментують його посаду.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли фрегат Чорноморського флоту РФ "Адмірал Григорович", який повертають до берегів Сирії.