RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Не відстануть: волонтер зробив сумне спостереження щодо агресії РФ проти України

Російська Федерація не відмовилася від своїх планів щодо знищенню України і продовжує активно діяти для досягнення цієї своєї мети, тому українська влада має максимально жорстко протидіяти всім антиукраїнським силам на своїй території. Таку думку висловив на своїй відомий волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці в Facebook.

"Не для того, РФ будує бази на кордоні з Україною, заливає ОРДЛО бетоном, проводить комунікації, завозить Іскандери у Крим, заводить тисячі найманців і проводить мобілізацію, що б від нас відстати. Ну не відстануть вони. Значить ми повинні від них відбитися" , - написав Гай.

Тому, впевнений він, все, хто пропонують переговори з РФ мають нести політичну і адміністративну відповідальність, повинні бути засуджені суспільством, будь-які заклики до відношенню з ворогом мають бути освистані, а за заклики до відокремлення, автономії, а тим більше приєднаня до РФ має наступати реальна кримінальна стаття.

"Намети Партії регіонів і будь-яких інших проросійських сил мають бути зметені, а самі подібні структури заборонені. Церква Московського патріархату в Україні має бути ліквідована за спонсорування тероризму. Дії влади щодо будь-яких зазіхань на територіальну цілісність країни повинні бути максимально жорсткими", - пише волонтер .

З іншого боку, на його думку, Україна повинна максимально розвивати військову співпрацю з країнами Заходу - до розміщення в Україні західного військового контингенту на постійній основі.

"Питання, чого очікуємо ми і чому регіонали ще беруть участь у політичному процесі країни?" - підсумував Гай.

Нагадаємо, 25 березня Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти народного депутата України від "Опозиційного блоку" Євгена Балицького за посягання на територіальну цілісність України.