RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

На порозі великих потрясінь: відомого прихильника "Кримнаша" налякала Україна

Кримський блогер Олександр Горний, який є прихильником анексії Криму Росією, наляканий зміною настроїв жителів окупованого Криму.

Про це Горний написав у своїй колонці для "Еха Москви", названої "У Криму ситуація може скоро вийти з-під контролю".

Блогер відреагував на заяву Порошенка про те, що він вірить в повернення Криму і Донбасу після отримання Україною безвізового режиму з Європою. Горний зазначив, що багато жителів Криму зберегли українські паспорти і їздять по ним на територію України, а крім того, що отримати український паспорт кримчанам досить легко. Він також вказує, що багато отримують українські біометричні паспорти.

Також блогер пише про розчарування кримчан анексією.

"У багатьох кримчан є ностальгія по Україні, але тієї, яку вони знали до Майдану. Це не означає, що ростуть антиросійські настрої або проукраїнські, але ситуація двояка, яку вже складно не помічати. За застіллям багато розмов на цю тему, багато хто відкрито говорять про те, що не в таку Росію вони йшли", — пише Горний.

Він заявляє, що між Кримом і Україною повинен бути повністю закритий вільний проїзд та введено візовий режим, щоб не розхитувати ситуацію, яка вже виходить з-під контролю на внутрішньому негативному тлі в самому Криму.

"Крим на порозі великих потрясінь. Найприкріше, що в Кремлі, мабуть, не до кінця розуміють, що відбувається тут..." — резюмує блогер-"кримнашист".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Олександр Горний розповів про те, як за три роки Крим був практично знищений.