RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Плотницького хочуть обміняти полоненого силами АТО російського військового Агєєва

Бойовики з терористичної організації "Луганська народна республіка" включила в списки на обмін захопленого на Донбасі російського військовослужбовця Віктора Агєєва і трьох його подільників.

Про це представник бойовиків "ЛНР" в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ольга Кобцева, передає один з підконтрольних терористам сайтів.

Ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницкий заявив, що необхідно зробити все можливе, щоб "на найближчому обміні їх повернути сюди".

"У нас список на обмін, який ми склали, там понад 200 осіб, і там знаходяться абсолютно всі люди. На останньому засіданні учасників гуманітарної підгрупи було заявлено, що, якщо у нас буде з'являтися інформація щодо нових якихось затримань наших людей, то ці люди будуть однозначно автоматично включаться у цей список", - зазначила Кобцева.

Нагадаємо, раніше було оприлюднено докази того, що полоненого розвідниками 93-й ОМБр російського контрактника Віктора Агєєва не було звільнено у запас, про що заявляло Міністерство оборони РФ