RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Територія правди і надії: відомий росіянин яскраво висловився про свої відчуття від Києва

Україна є для людей, які залишили Росію з політичних мотивів або через загрозу переслідувань з боку влади, територією правди, свободи і надії.

Таку думку висловив російський музикант, співак, композитор Олексій Лебединський в інтерв'ю "Апострофу".

"Так, ви бачите, як ми одночасно приїхали, і я, і Бабченко, і чудовий мій друг Володимир Назаров, керівник музичного театру, який зараз тут в Києві. І тут багато людей з Російської Федерації. Бачите, Київ зараз став повітрям правди, свободи і надії ", - заявив Лебединський.

За його словами, хоча в Україні також не все добре, але тут все ж є можливість якось впливати на ситуацію.

"У російській ситуації є один спосіб - це чиста нейтралізація чинної влади. Це єдиний спосіб. Інакше ми будемо у стані небезпеки, ми можемо чекати чого завгодно від нинішнього російського уряду. І російський народ, і український народ, і весь світ не знають, що ці мавпи захочуть ще зробити. Вони некеровані, вони нікого не слухають, і їм на всіх начхати, у них грошей таку кількість, що взагалі не снилося ніяким державам ", - додав російський композитор.

Читайте також повний текст інтерв'ю російського музиканта "Апострофу" "Росія - це не Путін, а я і мої друзі, які підтримують Україну - Професор Лебединський".