RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Стало відомо, кого затримали у Миколаєві разом з кримінальним авторитетом "Мультиком"

Вчора, 29 серпня, у Миколаєві разом з кримінальною авторитетом Михайлом Тітовим на прізвисько "Мультик" було затримано Бориса Серафимова, Олексія Пелипаса, Дмитра Леонова і Олега Коноволенка.

Про це повідомляє "Преступности.НЕТ" з посиланням на джерела у Генеральній прокуратурі України.

Затриманих було доставлено за підвищених заходів безпеки спецназом СБУ "Альфа" до Маріуполя, де їх утримуватимуть в ізоляторі тимчасового утримання Національної поліції.

Як свідчить, текст підозри, який знаходиться в розпорядженні видання, Тітова підозрюють в організації вимагання чужого майна, вчиненого організованою групою (ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.4 ст.189 КК України).

Йдеться про ситуації з ТОВ "Ринок-Торг-Сервіс", де в травні 2016 року почався конфлікт між засновниками ринку Анатолієм Мазуром і Олександром Богомоловим, який претендував на те, щоб отримати повний контроль над справою.

Згідно з матеріалами справи, від Мазура за вказівкою Тітова якісь Анатолій і Геннадій вимагали 500 тисяч доларів неіснуючого боргу. У разі повернення цих грошей Мазуру обіцяли залишити його на посаді директора ринку.

7 травня Мазур зустрівся з уже відомими йому Анатолієм і Геннадієм, а також Михайлом Тітовим, які в ході розмови від нього шляхом погроз насильством вимагали 250 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше у мережі було опубліковано аудіозапис, на якому Михайло Тітов зневажливо керує головою фракції Опозиційного блоку в Миколаївській облраді.