RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Український журналіст яскраво висловився про Путіна, Крим і Донбас на росТВ: опубліковано відео

Український журналіст Роман Цимбалюк осадив російських пропагандистів в ефірі однієї з телепрограм на каналі Росія 1.

В YouTube оприлюднено відео.

У своєму виступі Цимбалюк розповів про заочну дискусію з Марією Захаровою (офіційний представник МЗС РФ - прим. "Апострофа"), в рамках якої Захарова попросила не торкатися інших тем, окрім теми "російської мови і нового закону про мови".

"Ви спочатку забираєте, аннексуєте Крим, потім вогнем і мечем забираєте Донбас і лінія дотику, і лінія фронту виникла не просто так, а внаслідок бойових дій, а потім дивуєтеся, що у нас там антиросійські мови в Києві", - розповів він.

Цимбалюк також прокоментував пропозицію президента Росії Володимира Путіна про введення миротворців ООН на Донбас.

"Президент Росії досі думає, що їх (миротворців - прим. "Апострофа"), потрібно вести на Південний Схід України, а мова йде про частини Донецькій і Луганській областях. Якщо ви подивіться на карту, то різниця дуже велика", - додав журналіст.

Далі він звернувся до лідера ЛДПР Володимира Жириновського, який теж брав участь у політичному ток-шоу.

"Все що ви могли захопити в Україні, в військову підтримку, ви захопили. У нас все по-справжньому і немає бога як у вас, багато хто заздрить, а багато ні. Всі люди, які знаходяться в Україні, при владі, говорять одні й ті ж речі: границя, границя, ось і все. Ви можете скільки завгодно розповідати як у нас погано, подобається вам чи ні, але суть від цього не змінюється, ви стрілки не перевертайте. Поверніть Донбас і Крим, а потім поговоримо", - резюмував Роман Цимбалюк.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 30 серпня, Роман Цимбалюк поставив на місце пропагандистів Кремля на росТВ з приводу зброї США для ЗСУ.