RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Карп заявив про підготовку в Києві потужної провокації на темі закарпатського сепаратизму

Громадський активіст Дмитро Карп побачив ознаки підготовки провокації на темі закарпатського сепаратизму під час масових протестів 17 жовтня.

"Спостерігаю, в який неймовірний резонанс увійшли Матіос і Саакашвілі у розгойдуванні теми «сепаратистів на Закарпатті». Матіос підкинув фейк про 150 км «приватного кордону» на Закарпатті в 2017, неабияк приправивши його своєю істерикою про «місцеві жахи». А у Саакашвілі взагалі знесло дах! Там, виявляється, немає української держави. План на 17-е число судячи з усього - влаштувати в Києві провокацію досить потужну, щоб дати поштовх людям Медведчука влаштувати заворушку на Закарпатті. ФСБ спить і бачить, щоб організувати чергову гарячу точку в Україні, перетворивши її в чергову сіру зону, але вже на кордоні з ЄС", - пише Карп на своїй сторінці в Facebook.

При цьому активіст додав, що українці не вірять подібним інформаційним "вкидам".

"Розчулює, з яким завзяттям російські ресурси піарять колишнього президента Грузії. Не дивно, адже він відмінно працює в фарватері ФСБ. Не дивує тільки те, що Українська політична сарана, використовує його як торпеду для своїх особистих інтересів, досі до судом в руках аплодує провокатору, замість того, щоб заткнути йому рота. Але це їх особистий свідомий вибір і особиста відповідальність за можливі наслідки їх дій", - підкреслив Карп.

Нагадаємо, 17 жовтня Саакашвілі організовує в Києві масові протести своїх прихильників, які приїдуть з багатьох регіонів України.