RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Потягне на 30 мільйонів: РосЗМІ розповіли про шикарний особняк Плотницького в Росії

Колишній ватажок терористичної "ЛНР" Ігор Плотницький є власником особняка за 30 мільйонів доларів в Барвисі Московської області.

Про це повідомив "Московский комсомолец" з посиланням на анонімне джерело.

Відзначається, що даний "палац" було куплено ще в 2014 році разом з машиною Range Rover.

"Зараз Плотницкий, ймовірно, очікує, коли інформаційний галас з приводу його відставки зійде нанівець. Кращий для нього варіант - просто нічого не робити. Чекати. Найняти охорону. У нього занадто багато ворогів", - розповіло джерело.

Також журналісти відзначають, що про корупцію Плотницького сепаратисти поки постараються не говорити, хоча вона і є для всіх очевидною. Одночасно, розташована на окупованих територіях промисловість, доходи з якої так чи інакше останні роки займався Ігор Плотницкий, незабаром може знайти нових господарів.

Також, за словами видання, Плотницкий був людиною українського політика Олександра Єфремова, який не розрахував свої ресурси.

"За роки свого правління Плотницкий примудрився зіпсувати відносини абсолютно з усіма. Він призначив собі повноваження бога і загрався в цю гру, абсолютно не уявляючи реального стану справ і свого справжнього місця в історії. Інакше б не пересварився з тими ж силовиками, не маючи сам ніяких збройних ресурсів ", - написав він.

Раніше на Заході пояснили чому Плотницкий втратив владу.