RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Загрожувала в'язниця: скандальний український шоумен виїхав з України

Шоумен Антін Мухарський, який також відомий під псевдонімом Орест Лютий, заявив, що він вимушено покидає територію України.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Якщо ви читаєте ці рядки, це означає, що я вже перетнув державний кордон України і перебуваю в одній з країн Європи, де, найімовірніше, найближчим часом попросити політичного притулку", - пише шоумен.

"Майже чотири роки в Оболонському суді розглядається мій первісний позов про перегляд розміру аліментів та порядок побачень з дітьми. Ще раз повторю (тому що цю інформацію сотні разів перекручували): я є батьком 5-х (п'ятеро дітей) від двох шлюбів. Софії та Іванки від першого шлюбу, і Андрія, Орини і Івана від другого. І якщо з першою дружиною я не маю жодних проблем у порядку спілкування, побачень та участі у вихованні та утриманні дітей, то у другому варіанті подібні проблеми існують", - зазначив Мухарський.

За словами шоумена, його колишня дружина акторка Сніжана Єгорова в 2012 році заборонила бачитися з дітьми, а в 2013 році висунула ряд матеріальних вимог, які були вказані в шлюбному контракті. Мухарський підкреслив, що з 2014 року його матеріальне становище змінилося, і він більше не може "тягнути" умови, зазначені в шлюбному контракті.

Також він звернув увагу, що в Україні прийняли закон, що підсилює відповідальність за несплату аліментів. При цьому Мухарський заявляє, що у нього немає ніяких боргів перед його дітьми.

"За ці три з половиною роки я оплатив їм понад 1 000 000 (один мільйон !!! гривень аліментів), в оплату цих фіктивних боргів з аукціонів продають моє майно", - підкреслив шоумен.

Як повідомляв "Апостроф", Антін Мухарський влаштував у Києві голий протест проти рішення суду, яким його майно передали в розпорядження екс-дружині.