RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Купа матів і загроз: українка розповіла про скандальний інцидент з викладачкою в поїзді

В мережі повідомляють, що викладачка одного з університетів влаштувала скандал в поїзді після того як її попросили звільнити чуже місце, яке вона посіла.

Про інцидент повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook.

"Потяг. На моє місце №54 сіла жіночка. Ввічливо прошу її звільнити простір, на що мені у відповідь БЕЗ "будь ласка-дякую" кажуть пересісти на 52-ге, адже "уменяш тут сумки и мы хотим ехать вместе" (з парубком ~ 25 р.). Мені не важко, пересідаю, але бачу, що вікна біля сидіння немає. Книжку забула, дивитися три години у стіну - не варіант. Повертаюсь до свого місця і вдруге прошу звільнити його. Тьотя сатаніє, на мене обрушується хвиля матюків та погроз. Її високий супутник (я ж - 164 см на зріст і за комплекцією я – моська проти слонів) кілька разів повторює мені "закрой рот". Незнайомій людині, на "ти", купа бруду. Вдвох на одну", - повідомляє учасниця події.

За її словами, жінка все ж пересіла. При цьому вона знову зайняла чуже місце, незважаючи на заборони провідника.

"Сипалися матюки і прозвучала така фраза: "я своих студентов в лицо знаю, я тебе, п*зда на костылях, ЗАЧЕТ не поставлю!!!". І таку репліку каже людина, що, судячи з усього, ВИКЛАДАЄ У ВНЗ! Питання: Як "воно" може навчити якоїсь моралі молоде покоління? Як таких людей взагалі допускають до викладання?!

Мені все одно з якого вона університету. Таким персонажам не місце у сфері освіти. Цю викладачку начебто звати Стелла Молчанова, але це не точно, бо я лише краєм ока побачила білет на 52-ге місце, поки провідник проходив повз мене", - також повідомила дівчина.

Як повідомляв "Апостроф", у Львові на залізничній станції "Скнилів" близько двох сотень пасажирів блокували рух поїздів.