RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Випустить, а потім помститься: відомий росіянин дав прогноз щодо звільнення Путіним Сенцова

Російський письменник і військовий журналіст Сергій Лойко передбачає, що російський президент Володимир Путін може звільнити незаконно засудженого українського режисера Олега Сенцова напередодні Чемпіонату світу з футболу 2018, але після цього прослідує помста.

Про це він пише на своїй сторінці в Facebook.

"Путін ненавидить Сенцова, тому що не зміг його зламати. Путін ненавидів Ходорковського, тому що не міг його зламати. Путін помилував Ходорковського перед Олімпіадою в Сочі. Правда, потім помстився. Чомусь Україні. Путін випустить (швидше за все) Сенцова перед ЧС. У цьому майже немає сумнівів. Але потім повинен буде комусь помститися", - прогнозує Лойко.

При цьому письменник також припустив, хто може виявитися об'єктом помсти Путіна на цей раз.

"Було б класно, якби США (маю на увазі цікаву відповідь). Але швидше за все це буде якась Татарська Народна Республіка або Воронеж. Або знову Бабченко? Якого тепер розріжуть навпіл бензопилою, щоб без питань?", - резюмував він.

Як повідомляв "Апостроф", 16 травня Сенцов оголосив безстрокове голодування заради звільнення всіх українських політв'язнів в РФ.

7 червня сестра режисера Наталя Каплан повідомила, що Сенцов підійшов до межі, після якої не буде повернення і йому загрожує відмова нирок.

Тим часом в ефірі "Прямої лінії" 7 червня Путін заявив, що не розглядав можливість обміну Сенцова на заарештованого в Україні пропагандиста Вишинського.