RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Навіть стрічку перерізали: мережі повеселили фото урочистого відкриття банкомату на Донбасі

В Красногорівці, яка розташовується неподалік від лінії бойового зіткнення на Донбасі, урочисто відкрили банкомат, з перерізанням стрічки і в присутності священика.

Про це повідомляється на Facebook сторінці "Прес-служби Донецької облдержадміністрації".

На опублікованих фотографіях можна побачити, що банкомат був освячений, так само як і присутні на церемонії місцеві жителі.

На Facebook сторінці гумористичної передачі "Телебачення Торонто" також розмістили ці фото, проте здивувалося такій урочистості.

"Райдержадміністрація Красногорівки урочисто відкрила банкомат. З перерізанням стрічки. З таїнством освячення банкомату святою водою. З освяченням всіх, хто прийшов подивитись на урочисте відкриття банкомату. Прес-служба Донецької облдержадміністрації щедро перераховує всіх керівників та начальників, які приїхали погрітися на цьому космічному вогнищі перемоги під Ощадбанком. Звичайно, єдиний банкомат в Красногорівці це хороша новина. Для місцевих мешканців та для місцевого Ощадбанку. Але стільки пафосу від місцевої влади на таких подіях - це що взагалі? Як це розуміти? Поясніть, бо в нас бракує слів!", - пишуть автори поста.

У коментарях багато хто розділяє здивування "Телебачення Торонто", проте деякі також зауважують, що потрібно враховувати розміщення міста.

Нагадаємо, рік тому в результаті обстрілу бойовиками "ДНР" житлових районів Красногоровки Донецької області постраждали дві літні жінки - пацієнтки місцевої лікарні, в яку потрапили снаряди.