RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Де ж він? У мережі карикатурою зобразили чергове зникнення Путіна

Чергове зникнення президента Росії Володимира Путіна висміяли міткою карикатурою.

Її автором став відомий російський карикатурист Сергій Йолкін.

На картинці зображено людей, які несамовито кричать в пошуках Путіна, а сам російський лідер стоїть, закривши очі руками, сподіваючись, по всій видимості, що його все-таки не знайдуть.

Відзначимо, що перше повідомлення про зникнення Путіна з'явилося в Telegram-каналі Незигарь, передають Факти.

"У президентському графіку скасовано всі публічні заходи в період з 2 по 8 липня. У хід йдуть поки "консерви" прес-служби тижневої давності", - йдеться в повідомленні.

У соцмережах росіяни стали губитися в здогадах і висувати різні варіанти. Так, деякі припустили, що Путін готується до зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, яка повинна пройти в Гельсінкі, 16 липня.

Крім того, зникнення Путіна помітили і зарубіжні ЗМІ. Так, журналістка німецького видання Der Spiegel Христина Хебель в своїй статті зазначила, що Путін був відсутній на стадіоні під час перемоги національної збірної Росії з футболу над Іспанією. Його не було і на матчах проти Єгипту і Уругваю. За словами Хабель, її запевнили, що російський президент зайнятий.

Як повідомлялося раніше, останній раз Путін пропадав в лютому 2018 року. Що стало причиною тодішнього зникнення можна почитати в матеріалі "Апострофа": Тепер зрозуміло, чому захворів і зникав Путін.