RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Назад у 90-ті: відомий письменник-кримнашист жахнувся тому, на що перетворився Севастополь

Нинішні реалії життя в окупованому Росією Севастополі дуже нагадують ситуацію в місті в 90-их роках.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий кримський письменник Платон Беседін, який активно підтримує окупацію півострова РФ.

За його словами, на вулицях міста дуже багато алкоголіків і наркоманів, які постійно влаштовують бійки.

"У мене відчуття повного п*здеця. Інакше не скажеш. Що відбувається з Севастополем? Вікна моєї кімнати виходять на затемнену вулицю. Пізній вечір. Сидять підлітки, матюкаються, палять погань, лапають дівок - ті не проти. В кущах торчки пресують людину за те, що той втратив косяк і кинув їх на гроші. Алкаши розбираються один з одним - жінка б'ється з двома мужиками. І все це відбувається майже одночасно. А по ночах під вікнами бродять, шукають "закладки". І періодично хтось нестямно репетує", - зазначив він.

При цьому письменник додав, що силовики не борються з правопорушенням, а ситуація в місті погіршується.

"Поліції байдуже, мабуть. А один всіх не врятуєш. Повернення в 90-ті? Не знаю, але з містом відбувається жах. І боюся, що не тільки з Севастополем. Хотів би я драматизувати, але нічого, крім вбивчого реалізму", - резюмував Бесєдін.

Як повідомляв "Апостроф", жителі Севастополя скаржаться, що після анексії Криму Росією в місті почали перекривати загальнодоступні місця.