RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Під виглядом популярних напоїв: на Волині ліквідували підпільний "міні-завод" з виробництва наливок

У Ковелі Волинської області податкова міліція виявила підпільний "міні-завод", де масово виготовляли традиційний алкоголь.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Встановлено, що підприємець в підвальному приміщенні одного з кафе Ковеля облаштував незаконне виробництво традиційних алкогольних напоїв, зокрема "Хріновуха", "Медовуха", "Вишнівка", "Клюковка", "Лімончелло" та пива без відповідних на те дозвільних документів.

Фіскалами зафіксовано весь процес незаконного виробництва та реалізації такого алкоголю. Протягом тривалого часу готова продукція власного виробництва реалізовувалась через мережу розважальних закладів міста Ковель, кажуть оперативники.

У фіскальній службі повідомили, що за місцем виготовлення вилучено близько 2,5 тисяч літрів водно-спиртової суміші, що використовувалася в процесі виготовлення спиртного та 100 літрів готових алкогольних напоїв в асортименті. Крім того, вилучено імпортне дороговартісне обладнання, яке забезпечували масове виготовлення такої продукції. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 1,5 мільйона гривень.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні істотно подорожчають алкогольні напої.