RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​Вбивство екс-депутата в Сумах: прокурор розкрив несподівані деталі про причетність дружини

Згідно із зібраними слідчими доказами, дружині вбитого депутата міськради Анатолія Жука Анні Жук оголошено про підозру.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

"Відповідно до висновків експертиз на руці, верхній частині джинсів і блузі жінки, в які вона (дружина - Ред.), згідно зібраних доказів була одягнена на час вчинення злочину, виявлено сліди продуктів пострілу. Причиною пожежі у кімнаті був підпал", - йдеться у повідомленні.

7 вересня 31-річній жінці повідомлено про підозру в умисному вбивстві, умисному пошкодженні майна шляхом підпалу і незаконному поводженню зі зброєю.

У зв’язку з тим, що Анна Жук знаходиться за межами України, а саме в Росії, про що є повідомлення Інтерполу, підозра була вручена її рідним.

Як з’ясувало слідство, за роки сімейного життя між подружжям склалися неприязні стосунки, виникали конфлікти, Анатолій Жук часто застосовував насильство до своєї дружини. Вона терпіла, не зверталася до правоохоронних органів, тому що боялася його і, що він може відняти у неї дитину. Нерідко свідками таких ситуацій ставали абсолютно незнайомі люди. Саме такі приниження привели до рішення позбавити його життя.

Як стало відомо, 2 серпня дружина чиновника відправивши на таксі доньку до бабусі, вона дочекалася доки чоловік засне і підпалила будинок.

Сама нібито відлучилася в місто. Прокинувшись, чоловік побачив пожежу, подзвонив їм і повернув додому Потім він разом з водієм загасили пожежу. Жук ліг відпочивати, водій поїхав просити допомоги вивести сміття, залишене від пожежі.

Жінка вирішила довести справу до кінця і застрелила чоловіка з його ж пістолета.

Як повідомляв "Апостроф", у поліції опублікували фото вдови та доньки вбитого чиновника Сумської міськради Анатолія Жука, а також фото їхнього водія.