RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо, як себе почуває Кольченко після голодування

Незаконно засуджений в Росії український активіст Олександр Кольченко після голодування адаптувався, але знаходиться на дієтичному харчуванні.

Про це йдеться в звіті адвоката Уральської правозахисної групи, який відвідував Кольченко в середині вересня, повідомила Укрінформу член правозахисної групи Тетяна Щур.

"Змін в умовах утримання Кольченко немає. Він як і раніше знаходиться в 4 загоні, взаємини з іншими засудженими нормальні. В даний час непрацевлаштований. Після проведеного голодування повністю адаптувався. Температурний режим у приміщенні загону нормальний, опалення включено. До теперішнього часу знаходиться на дієтичному харчуванні. Йому дають вершкове масло, сир, різні каші, варене яйце, м'ясо, рибу згідно з нормами. Стан здоров'я нормальний", - йдеться в звіті.

Також повідомляється, що у Кольченко були "симптоми застуди, але нічого серйозного". Медичну допомогу він отримує відповідно до необхідності. Необхідні ліки, які йому передавали, отримав і приймає їх. Додаткових медикаментів не потребує.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Кольченко оголосив голодування з вимогою звільнити українського режисера Олега Сенцова, але змушений був припинити його.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: