RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Після трагедії в Керчі влаштували для дітей розвагу зі зброєю: опубліковані фото

У Керчі, де 17 жовтня в політехнічному коледжі загинула 21 людина і 88 постраждали, в кінці місяця для дітей влаштували навчання стрільбі з гвинтівок.

Відповідні фото опубліковано в одному з кримських пабліків в соцмережі "Вконтакте".

"Юнармейська зміна", організована окупантами, пройшла 29 жовтня.

"А потім дивуються!", "Ідіотизм це назавжди", "Спочатку навчання на стрільбищі, а потім відпрацювання практичних навичок в Керчі... Цей дурний і наївний пацан - тільки прикриття бойової операції добре організованої структури", "Процеси терактів на Росії не повинні припинятися", "Режим все для цього буде робити Кремлівський теракт в Керчі для того і був здійснений, щоб посилити "Росгвардію" та ін. структури, які охороняють владу від пограбованого нею народу, для нагнітання напруженості в суспільстві замість вирішення найгостріших справжніх проблем", - пишуть до ментатори в соцмережах.

Нагадаємо, в результаті бійні в Керчі загинула 21 людина, в тому числі 10 дітей. З них: на місці загинуло 16 осіб, включаючи стрілка Владислава Рослякова, в лікарнях померли 4 людини, при транспортуванні - 1 людина. В даний час в лікарнях перебувають 42 особи, в тому числі 25 детей.13 людина, з них 10 дітей, отримали медичну допомогу в амбулаторіях.

Раніше стало відомо про хобі керченського стрілка Владислава Рослякова.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні висунули версію, згідно з якою масове вбивство в керченському коледжі сталося в результаті неузгодженої спецоперації російських спецслужб.