RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Активісти влаштували вогняні протести через вбивство Гандзюк: фото

Активісти організації С14 влаштували протести під будинком Ігоря Павловського, якого називають фігурантом справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк, а також запалили фаєри біля будівлі МВС Херсона.

Про це в Facebook повідомив лідер організації С14 Євген Карась.

"Кара прийшла до організатора вбивства Каті Гандзюк. Павловський на кримінальне прізвисько "Собака", заліг на лікарняний. Саме він, згідно з наявною інформацією, передавав кошти нападникам на активістку", - написав Карась.

Він зазначив, що будинок Павловського "від сорому загорівся".

Також він розповів, що активісти прийшли під стіни будівлі штабу МВС Херсона.

"Дізналися, що ніхто не покараний за те, що спочатку кілька тижнів утримували невинного Новикова (перший підозрюваний у справі про напад на Гандзюк, - "Апостроф"). Миколу Новікова відпустили з-під варти ... Спочатку саме йому хотіли вшити замах", - написав Карась.

Він також висловив обурення тим, що Павловський, якого підозрюють в причетності до вбивства Гандзюк, навіть не затриманий.

Як повідомляв "Апостроф", вбивство Гандзюк загрожує колапсом влади в передвиборний період. В Україні почалася зворотна реакція на смерть активістки Катерини Гандзюк, яка висвітлила летальні загрози післямайданній демократії.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: