RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Пригрозили в'язницею: стало відомо про скандальний інцидент з українцями в небі над Єгиптом

Українських туристів висадили без пояснень з літака Бориспіль - Шарм-ель-Шейх і тримають в автобусах.

Про це повідомив пасажир літака "Київ – Шарм-ель-Шейх" Андрій Бочуля, передає "Прямий".

За його словами, між стюардесою і групою пасажирів літака сталася перепалка. Після цього літак сів у Каїрі. Людей з речами без будь-яких пояснень вивели з судна і пересадили в автобус.

"Летіли із Києва у Шарм-ель-Шейх. Нас по дорозі… Не в мене, а у деяких хлопців виник конфлікт зі стюардесою. Я сидів зпереду, я взагалі не знаю, в чому суть конфлікту. Але літак зробив посадку в Каїрі, нікого навіть не попередили, що ми тут будемо сідати. Цілу годину ми просто просиділи в літаку. Потім під’їхало авто та забрали сімох пасажирів", - розповідає пасажир.

Він також заявив про хамство персоналу і погрози.

"Зараз зняли всіх пасажирів з літака, посадили в автобуси, і автобуси просто стоять біля літаків. І вже хвилин, напевно, десять ми стоїмо просто, в автобусах. Якщо чесно, більше хамовитого персоналу я не бачив. Якщо командир корабля сказав: "Якщо комусь щось не подобається - можете взагалі вийти". І сказав: "пасажири, ви неадекватні. У Єгипті в тюрмах дуже багато місця. Якщо хочете, можете всі туди зараз піти", - додав він.

У своєму Facebook Бочуля уточнив, що інцидент стався в літаку авіакомпанії Yan Air.

Як повідомляв "Апостроф", 3 серпня навколо компанії YanAir розгорівся новий скандал.

Також повідомлялося, що 24 червня літак Yanair, що летів з України до грузинського Батумі, зміг здійснити посадку тільки з третього разу, що стривожило користувачів соцмереж.