RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Синоптики розповіли, коли в Україні випаде сніг

Уже в середині листопада в Україні можуть пройти дощі з мокрим снігом.

Про це в коментарі "Фактам" повідомив народний синоптик Леонід Горбань.

За його словами, дощ і мокрий сніг можливі 14-16 листопада і 26-29 листопада. 10 листопада в Україні очікуються нічні заморозки.

"З 10 листопада вночі температура повітря в Україні буде опускатися до мінус 1-3 градусів. Вдень очікується від 0 до плюс 3 градусів. Похолодання триватиме три-чотири дні. З 14 по 16 листопада трохи потеплішає, до плюс 3-6 градусів. З 17 листопада по ночах температура знизиться до мінус 1-4 градусів. з 20 листопада в Україні потеплішає до плюс 2 - 5 градусів. Потім з 22 по 27 листопада очікується серйозне зниження температури: до 5-11 градусів морозу вночі. Але з 28 по 30 листопада знову прийде потепління ", - сказав він.

У свою чергу народний синоптик Володимир Деркачтакже прогнозує на найближчий час похолодання з дощами і поривами вітру.

"З другої декади листопада в Україні місцями можливі нічні заморозки, а також опади, в тому числі і у вигляді снігу, які будуть супроводжуватися поривами вітру, .На початку третьої декади очікується кілька теплих днів. Але їм на зміну знову прийде похолодання, яке протримається до кінця листопада ", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", згідно з прогнозом Наталії Діденко, на цьому тижні в Україні буде тепло, а в наступні вихідні прийдуть морози.

Раніше з'явився прогноз погоди в Україні на весну-літо 2019 року.