RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​"Евробляхери" блокують дороги по всій Україні: фото, відео і онлайн-карта

20 листопада через всеукраїнської акції "євробляхерів" водії блокують автомобільні траси державного значення по всій Україні.

Про це повідомляють ряд регіональних українських ЗМІ.

За інформацією zaxid.net, активісти організації "Авто Євро Сила" заявили про початок блокування близько 50 доріг в Україні.

На території Львівської області акції проходять в чотирьох місцях на трасі Київ-Чоп: в Солонці біля Львова, селах Розвадів у Миколаєва, Кізлів у Буська та при в'їзді в Броди поблизу села Гаї-Смоленські.

На Закарпатті заблокована траса Київ - Чоп. Там, протестуючі стояли всю ніч, до самого ранку. Вночі їх прийшли підтримати місцеві. За попередніми даними, машини пропускали 5 хвилин кожні 2:00.

У Мелітополі також проходить акція організована власниками автомобілів на "євробляхах". На північному виїздки зараз знаходиться близько 30 автомобілів. Перекривати проїзд автовласники не стали, а звузили так, що рухається потік транспорту йде по одній смузі c кожної сторони. За порядком спостерігають правоохоронці.

У Миколаєві учасники акції обмежили рух біля заправки WOG на трасі "Миколаїв-Одеса". Активісти розкладають шини.

Херсонські власники "євроблях" приєдналися до всеукраїнської акції так званого громадянської непокори. Автомобілісти перекрили в'їзд до Херсона з боку Чорнобаївки.

У Кам'янець-Подільському районі Хмельницької області також почалися протестні акції власників єврономерів. За інформацією обласної поліції, пробок немає, так рух для транспорту організували об'їзними дорогами.

У Кривому Розі нечисленні автомобілісти приєдналися до всеукраїнської акції - по вулиці Волгоградська і до кільця 95-го кварталу вони проїхали з сигналами кілька кіл.

Крім центру міста, кілька сотень "євробляхерів" заблокували рух транспорту і на Дніпровському шосе.

Одночасно в Вінниці автовласники "євроблях" зібралися біля стін обласної державної адміністрації та на кількох виїздах з міста. Учасники вимагають від української влади легалізації автомобілів з єврономерами в Україні та зниження вартості розмитнення іноземних транспортних засобів.

Детальну інформацію про перекритих українських дорогах можна побачити на онлайн-карті.

Як повідомляв "Апостроф", 20 листопада через мітинг "євробляхерів" у Києві утворились кілометрові затори.