RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Бойовики ДНР угробили на Донбасі ще один важливий завод: в мережі розкрили деталі

Бойовики ДНР угробили на Донбасі ще один важливий завод: в мережі розкрили деталі В мережі говорять про припинення роботи комплексу "Иловайский хлібозавод".

Про це повідомляє блогер під ніком "Фашик Донецький" на своїй сторінці в Twitter.

Блогер зробив скріншот оголошення, де власницю заводу просять вирішити питання про припинення права власності на нього.

"Адміністрація міста Іловайська просить Мурат Наталію Іванівну звернеться до адміністрації міста Іловайська до 08 грудня 2018 года... для вирішення питання про припинення права власності на приналежний останньої цілісний майновий комплекс "Иловайский хлібзавод", - йдеться в оголошенні.

Також блогер уточнив, що завод припинити роботу в середу, 21 листопада.

"Птах на хвості принесла, що Іловайський хлібзавод з завтрашнього дня зупиняє свою роботу. Це означає, що дуже багато де більше не буде так званого -соціального- хліба за ціною 10 Фубля. Вітаю всіх Ватанен з асвабажденіем хлібзаводу, правильним шляхом йдете", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", підприємець з Горлівки Віталій Мінзюк відверто розповів про мародерство бойовиків терористичної ДНР, які розграбували його бізнес. А 18 серпня під окупованим Новоазовськом Донецької області бойовики "ДНР" застрелили 21-річного хлопця, який намагався перешкодити мародерству. Також Тука розповів, проблема мародерства в зоні АТО на підконтрольних Україні територіях існує, і її повинна вирішувати військова служба правопорядку.