RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Антициклон Constantin: синоптик розповіла, яка погода чекає українців

У п'ятницю, 23 листопада, в Україну прийде антициклон Constantin, завдяки якому на території країни встановиться суха погода без опадів.

Про це в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, в той же час Лівобережжі України торкнеться атмосферний фронт, але максимум, що він може зробити - збільшити хмарність, і серйозні опади малоймовірні.

"Температура повітря очікується низькою. Найближчої ночі -4 -10 градусів, завтра вдень від 3 градусів морозу до 2 тепла. У Києві п'ятниця буде сухою, хмарної і холодною. Не найкраща погода, але й не найгірша. Такий собі приморожений листопад. Вночі в Києві -4 -6 градусів, вдень 0 -2 градуси морозу ", - повідомила Діденко.

Синоптик підкреслила, що в суботу, 24 листопада, антициклон Constantin ще утримає суху погоду, а ось в неділю на заході, півночі, включно з Києвом, в більшості центральних областей та на Харківщині пройдуть дощі і мокрий сніг.

"Опади принесуть невелике потепління. Однак це підвищення температури повітря слабо відчується в зв'язку з типово листопадової хмарністю і вологістю", - додала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики розповіли, коли в Україні потеплішає.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Комфортний сюрприз: синоптики розповіли про погоду на тиждень.