RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Трагедія під Іловайськом: в мережі показали невідомі раніше фото

У мережі показали нові фото, де зображені криваві події в Іловайську в серпні 2014 року, відмічені "материнським прокляттям".

Ними в Facebook поділився Pavel Netesov, розповівши про одне незвичайне спостереження.

"Це фото не фотошоп ... Саме на цьому місці техніка дала збій всі фотографії до і після нормальні а три з чорним небом, як негатив. У мене є цьому своє пояснення .... В кількох десятках метрів ще одна машина, підбитий і згорілий БТР-80 Командно-штабна машина з дивом зберігся, написаним білою фарбою на кормі, номером 004. БТР цього типу призначений для зв'язку і управління бойовим підрозділом. Роблю кілька загальних фото, але вони виходять, як ніби зняті на фотоплівку. Три фото поспіль і на всіх замість білого ясного неба - чорне. Через два кілометри цей же телефон знімав все абсолютно нормально", - розповів він.

Пізніше з'ясувалося, що в тому БТР зв'язку загинули три людини, сьогодні ми знаємо їхні прізвища: майор Яків Миколайович Губа, молодший сержант Юрковець Ігор Володимирович, солдат Солодовник Євген Олегович.

"Через деякий час переглядаючи ці фотографії кожного разу пробував пояснити цей феномен. Може бути так виглядає материнське прокляття? Хто знає ..." - додав Netesov.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися невідомі раніше фото і відео з місця обстрілу колони ЗСУ в Іловайську.