RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Все для людей? Стало відомо про ще одну масову НП в "Укрзалізниці", люди в гніві

Через величезні черги біля залізничних кас, які виникли внаслідок збою у програмі онлайн-продажу квитків в "Укрзалізниці", кілька десятків пасажирів не встигли на свій потяг.

Про це написала журналіст і волонткр Ольга Решетилова у Facebook.

"В Укрзалізниці збій програми. Всім, хто купував квитки он-лайн, надіслали бланки замовлень, які треба додатково роздруковувати в касі. Відповідно на касах утворились неймовірні черги. Продовжити роботу кас або відкрити додаткові каси, ясне діло, нікому в голову не прийшло. Люди не встигали, а потяг 126Л Київ-Костянтинівка закрив двері за три хвилини до відправлення. Люди благали відкрити, але провідники були невблаганні, бо вони ж начальники. При тому що у людей на руках були бланки замовлень з усіма їхніми даними або вже роздруковані квитки", - пише журналіст.

За її словами на пероні лишилось стояти декілька десятків людей, а порожній потяг поїхав на Континівку.

"Жінка після операції на серці, яка бігала з десятої колії в каси і назад, люди з немовлятами, військові, яких можуть подати в сзч через те, що не з‘являться на службу, і я, якій треба завтра о 10 годині бути в Бахмуті. Volodymyr Omelyan все для людей, гіперлупи? Не хочете мене доставити в Бахмут на завтра? Або під‘їхати зараз на центральний вокзал в Києві? Тут Вас зараз дуже часто згадують", - написала Решетилова.

Як повідомляв "Апостроф", розпіарений швидкісний експрес з Києва в аеропорт "Бориспіль" зламався на наступний день після його запуску.