RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Топ-пропагандист Кремля образливо відгукнувся про Вселенського патріарха

Російський пропагандист Володимир Соловйов висловився грубо про Вселенського патріарха Варфоломія.

Про це повідомляє політолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook.

"Руссо-пропагандон Володимир Соловйов сьогодні в Twitter написав про Варфоломія "той, який вважає себе Константинопольським патріархом". Ну, якщо Соловйов розжалував - це вже кінець!)) Залишається хіба посипати голову попелом і сховатися в печері, звільнивши трон для Кирила", - написав він.

Також Голобуцький висловив свою думку про патріарха Московського Кирила.

"Бо, судячи з ось такої позиції кремлівської пропаганди, Кирило вважає себе значно більш гідним Вселенським патріархом)) Чекаємо заяв з Москви, що тепер "справжній Вселенський патріархат" саме на тому болоті, а в Константинополі - "самопроголошені розкольники". А, ні - другу половину вони вже озвучили", - підкреслив політолог.

Як повідомляв "Апостроф", у Росії заявили, що підписання томосу для України патріархом Варфоломієм остаточно відірвало Константинопольський патріархат від світового православ'я. Також Російська православна церква (РПЦ) на засіданні синоду в Москві прийняла рішення створити свої патріарші екзархати на канонічній території Вселенського патріархату - в Західній Європі і Південно-Східній Азії.