RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Післяноворічна "білочка" прийшла: в мережі висміяли несподіване зізнання Путіна

Президент РФ Володимир Путін заявив про наявний у нього званні лейтенанта артилерії.

Про це повідомляє видання РБК.

Глава Росії в бесіді з почесним будівельником Росії Володимиром Бендет розповів, що отримав звання лейтенанта як артилерист.

"Ми з вами обидва артилеристи виявилися", - зізнався Бендет Путін. Той йому в свою чергу повідомив, що "за весь час жодного разу не вистрілив з гармати, хоча дослужився до лейтенанта".

"Я теж отримав звання лейтенанта як артилерист, командир взводу управління гаубичної артилерії <...> 122 міліметра", - заявив президент. Коли саме і за яких обставин це сталося, глава держави не уточнив.

Згідно з офіційною біографією Путіна на сайті Кремля, в 1975 році він закінчив юридичний факультет Ленінградського державного університету. Після цього працював в контррозвідувальному підрозділі, а потім, в середині 1980-х років, відучився в Червонопрапорному інституті КДБ СРСР (нині Академії зовнішньої розвідки). Згодом Путін був направлений на роботу в НДР, де в 1985-1990 роках "проходив службу в територіальній разведточке в Дрездені". Там же, згідно з офіційною біографією, він дослужився до посади старшого помічника начальника відділу в званні підполковника.

Користувачі мережі на таке одкровення відреагували зі сміхом.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео з російським священиком, який розповідає про брехливість і лицемірство президента Росії Володимира Путіна.