RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Вінниці за дивних обставин помер боєць ЗСУ, який воював на Донбасі: фото і відео

Під Вінницею поховали бійця АТО Леоніда Міщука, який помер, за словами рідних, через лікарську помилку.

Про це, повідомляє "33-й канал".

За життя військового боролися 17 днів, проте 12 січня він помер. Попрощалися з чоловіком 15 січня на Вінницьких Хуторах.

Як повідомляє Vlasno.info, коли батько проходив щорічне медичне обстеження в Вінницькому військовому госпіталі в грудні, у нього виявили новоутворення на печінці.

"Щоб виключити злоякісну пухлину з діагнозу, був призначений МСКТ органів черевної порожнини з внутрішньовенним контрастуванням. Батько звернувся до районної лікарні, звідки його направили в приватну клініку. При проходженні процедури МСКТ органів черевної порожнини з внутрішньовенним контрастуванням стався анафілактичний шок. Батько впав у кому. кажуть, це сталося через гострої алергічної реакції на контраст ", - розповіла дочка Міщука Вікторія Дзюба.

Через відсутність доступу кисню до головного мозку сталася гіпоксія кори головного мозку. Ішемія мозку призвела до тяжких наслідків.

Починаючи з 2014 року Міщук служив в 32 реактивному артилерійському полку ЗСУ на передовій. У нього лишилися 2 доньки та 3 онуків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Нікополем поховали героя АТО, який загинув в ДТП.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: АТО, Вінниця