RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

​У Львові знайшли одного з шкуродерів, що скинули кота з 9 поверху: опубліковано відео

У мережі показали відео зізнання одного з львівських шкуродерів, які скинули кота з 9-поверху.

Про це написав "Київ Оперативний", опублікувавши відповідне відео.

"Я, Тодарюк Богдан. Ми з другом скинули кота. Мені дуже прикро і соромно за цей вчинок. Я хочу в першу чергу перед усіма вибачиться. Я дійсно каюсь за свій вчинок", - сказав шкуродер.

Під відео з'явилася хвиля розлючених коментарів.

"Стаття 299 (жорстоке поводження з тваринами), які нахрен вибачення, нехай відповідає за свої вчинки", "Це ж хворі люди по ідеї, без жартів. Я старша за нього на кілька років, а відео мені страшно відкривати і відкривати не буду, тому що спати потім не зможу, а як він жити може після такого? Зазвичай у хворих людей немає таких почуттів, які б зупиняли їх в такі моменти...", "Вибачте за жорстокість, треба йому зуби вибити а потім вибачитися. Не можна здійснювати жорстокі вчинки а потім за них вибачатися, він не маленький знав що робить! він зробив вибір", "Шкодую що дивився то відео, дуже зачепили перелякані і розгублені очі бідолахи кудлатого - а цей глунь дуже шкодує... треба ж, хоч би ніс йому зламали...", - пишуть коментатори.

Жінка, яка побачила, що відбувається і підібрала кішку, повідомила, що з твариною все добре і написала заяву в поліцію.

"Кішечку. яку кидали шкуродери у Львові з висоти 9 поверху знайшла Андріна Байло і вже написала заяву! Спасибі велике за порятунок і оперативність!", - повідомляють волонтери.

Як повідомляв "Апостроф", Софіївський районний суд Дніпропетровської області засудив до умовного терміну пенсіонерку, яка на очах у дітей вбивала бездомних собак.