RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У мережі розповіли про братів, які врятували життя сім'ї з дитиною під Миколаєвом: фото і відео

Уродженці Азербайджану Умуд і Сабір Ширінови, які проживають в Миколаєві, врятували з палаючого автомобіля маленьку дитину, жінку і чоловіка.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив Аділь Бабаєв.

За його словами, інцидент стався ввечері 19 січня. Брати поверталися з роботи з готелю-кафе "Інгул", який знаходиться за межею міста Миколаєва, побачивши перевернутий причіп від хури, вони зупинили машину. Чоловіки підійшли до водія вантажного автомобіля і помітили, що в 40-50 метрах від них на узбіччі горить перевернута автівка, а в салоні плаче дитина.

"Коли старший брат Умуд питав у водія вантажівки чому ви стоїте, треба ж надати допомогу - витягнути з палаючої машини дитини та інших пасажирів, той відповів що вже пізно і він не має наміру ризикувати життям. Брати Ширінови не розгубилися ... Вони розуміли що дорога кожна секунда. Вони ризикуючи своїм життям кинулися витягати з палаючого джипа дитини ", - пише Бабаєв.

За його словами, чоловіки зламали багажник, і витягли дитину, що плаче і слідом за ним маму. Однак в машині між передніми сидіннями ще залишався батько.

"Його практично неможливо було витягнути. У цей час до газового балону дуже швидко наближався вогонь. Все кричали: "Тікайте! Зараз буде вибух!", - зазначив він.

"Брати Ширінови незважаючи на очевидну небезпеку кинулися через багажник, зламавши сидіння, і витягли батька дитини, який знаходився без свідомості і застряг між сидіннями. Буквально через хвилину вибухнув газовий балон в машині", - додав Бабаєв.

Зазначається, що після порятунку сім'ї приїхали співробітники ДСНС, швидка допомога і журналісти. Брати Ширінови поїхали слідом за "швидкою" до лікарні. Вони надали матеріальну допомогу у порятунку дитини і зараз вони надають допомогу постраждалій родині.

"У братів Ширінових Умуда і Сабіра теж є сім'ї і у кожного двоє дітей. Вони члени Конгресу азербайджанців України в Миколаївській області. Ми всі говоримо: "Спасибі хлопці за здійснений подвиг за мужність і героїзм заради порятунку людських життів!" - підкреслив Бабаєв.

За інформацією ЗМІ, 19 січня, на об'їзній дорозі під Миколаєвом, біля с. Зайчевське, у вантажівки MAN, яка перевозила соняшник, відірвався причіп. Некерований причіп буквально зніс з дороги їхав у зустрічному напрямку кросовер KIA Sorento. KIA злетів у кювет і загорівся. Випадкові свідки аварії визволили з палаючого авто водія і двох пасажирів - самостійно вибратися вони не могли. "Швидка" доставила всіх трьох в лікарню.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Миколаєві таксисти ледь не влаштували жорстокий самосуд викрадачеві.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство