RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Зате комуналка дешева: в мережі розкрили правду про катастрофу на Донбасі

У мережі показали масштаби комунальної катастрофи на окупованому Донбасі.

Про це в Facebook написав журналіст Денис Казанський.

"Продовжую спостерігати за тим, як йде на дно моя рідна і колись успішний місто, де рівень життя був одним з найвищих в Україні, а разом з ним і весь регіон", - написав він.

Журналіст нагадав, що в ОРДЛО під вагою снігу провалюються дахи і руйнуються заводські цехи - тільки за останній час відбулися два смертельні випадки.

"Спочатку проваленим дахом вбило робітницю цеху Дебальцевського заводу металургійного машинобудування (кажуть, там зараз фасують палені сигарети). А вчора розвалився цех Горлівського машзаводу, в якому теж загинув робітник. У українські часи при всіх тодішніх проблеми Донбасу не було такого, щоб всі валилося в таких масштабах. Очевидно, зовсім перестали доглядати за будинками і підтримувати інфраструктуру, зовсім перестали чистити сніг (немає грошей), і в результаті - вже кілька смертей ", - написав Казанський.

За його словами, в ОРДЛО також скаржаться на катастрофічну ситуацію в Донелектроавтотранс.

"Бракує близько 200 водіїв трамваїв і тролейбусів в Донецьку. І зрозуміло, чому не вистачає. На сайті електротрансу можна подивитися рівень зарплат. Водіям платять сьогодні 8-9 тис. Рублів. Це десь 3,8-4,4 тис грн . Дійсно, катастрофа ", - пояснив журналіст.

За словами Казанського, в підконтрольному Україні Краматорську сьогодні зарплата водіїв тролейбусів від 7,5 до 11 тисяч грн.

"У Краматорську, який раніше був в області на третіх ролях, сьогодні рівень зарплат в два рази вище, ніж в Донецьку! Хто міг уявити собі таке раніше?" - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали свіжі фото "досягнень" бойовиків на Донбасі.