RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Синоптик розповіла про погодний сюрприз на День Валентина в Україні

В День закоханих, 14 лютого, погода в Україні здивує своєю різношерстістю, починаючи від морозів, закінчуючи відлигою, варто очікувати будь-яких несподіванок аж до снігу і дощу.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко в Facebook.

"Найближчої ночі на Сході, а також в Сумській і Чернігівській областях, температура повітря знизиться до -4-8 градусів, в більшості областей вона складе 1-6 градусів морозу, на Заході від 2 тепла до 2 морозу. Завтра вдень буде відлига, близько нуля, в Сумській, Полтавській, Харківській і Луганській областях 0-3 градуси морозу. На півдні очікується +1 +4 градуси", - пише синоптик.

За словами синоптика, менше пощастить мешканцям Одеської та Вінницької областей.

"Атмосферний фронт принесе в західні, північні області, а також в Вінницьку та Одеську області опади. Буде йти дощ і мокрий сніг, в залежності від температури повітря. На Заході переважатиме дощ через перевагу "плюсової" температури", - уточнює вона.

Що стосується Києва, то в столиці буде хмарно і слизько.

"У Києві 14 лютого закохані і звичайні громадяни будуть шукати один одного серед хмарної погоди, місцями літати невеликий мокрий сніг, на дорогах і тротуарах буде слизько", - констатує Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики розповіли про погоду на тиждень.