RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Україна підірве Донбас: у бойовиків паніка через розпитування СБУ

Бойовики ЛДНР продовжують поширювати фейки про діяльність на окупованих територіях Донбасу "диверсантів СБУ.

Про це сказано в матеріалі "Апострофа" Нацисти-агітатори і "орден Іуди" для президента: як бойовики на Донбасі розповідають про вибори в Україні.

Так, тема хімічної атаки ВСУ на непідконтрольні міста Донбасу, до сих впевнено тримається в топах інформаційного дискурсу сепаратистів.

"Спочатку" карателі "нібито планували підірвати хімзавод" Стирол "в районі окупованої Горлівки, потім на картонних макетах відпрацьовували хіматаку в Донецьку, консультувалися з британськими інструкторами, хотіли навіть отруїти" ополченців "по сирійському сценарієм. Але кожен раз плани ВСУ розбивалися об винахідливість розвідки так званої ДНР, яка проникала в темні кабінети Генштабу армії і витягала на світло потенційні капості "карателів", де вони згорали без залишку під спопеляючим сонцем правди ", - сказано в матеріалі.

Також терористи почали "розганяти" історію про те, що робочі групи СБУ стали навідуватися на хімпідприємства Донбасу поблизу лінії розмежування і розпитувати керівників, а що ж буде, якщо, наприклад, підірвати оту цистерну з аміаком.

"Мета їх візиту - оцінка запасів знаходяться там хімікатів, а також можливих наслідків техногенних катастроф після проведення українськими спецслужбами диверсій на цих об'єктах", - заявив уже відомий нам офіційний "представник трамадолу" на Донбасі, так званий замначальника народної міліції ДНР Едуард Басурін.

Як повідомляв "Апостроф", на окупованому Донбасі почали активну пропагандистську кампанію спрямовану на вибори президента України.