RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Що подарувати на 8 Березня: топ оригінальних і простих ідей

Настав найбільш жіночний день року, 8 Березня, до якого "Апостроф.Лайм" зібрав найяскравіші поздоровлення у віршах і прозі. Прийшов час поговорити про трендовом макіяжі, тому ми розповіли, як нафарбуватися на Міжнародний жіночий день. І, звичайно, не можна не згадати про подарунки для представниць прекрасної статі.

Звичайно, можна обійтися простими, але від цього не менш приємними подарунками. Привітати улюблену, маму, сестру або подругу можна вручивши їй красивий букет і сказавши кілька теплих слів. Але якщо вам хочеться підійти до питання більш творчо, пропонуємо вам кілька яскравих ідей.


Фото: pixabay.com

Як милий сюрприз на 8 Березня добре підійде романтичний сніданок. Також можна здивувати дівчину, поклавши їй під подушку якийсь невеличкий сюрприз - прикраса, плюшеву іграшку, солодощі. Якщо ви не можете озвучити ваші привітання особисто, відправте квіти кур'єром, це буде несподівано і приємно.


Фото: pixabay.com

Хорошим і бюджетним подарунком будуть квитки в кіно або театр. Також можна вручити симпатичну чашку, м'яку піжаму або затишну подушку - ці речі стануть в нагоді і будуть нагадувати про те, хто їх подарував ще довго. Великі і дорогі подарунки не зовсім актуальні в це свято, але якщо ви знаєте, що зможете таким чином порадувати того, хто вам небайдужий - дійте! Адже важливо не те, який подарунок ви подаруєте, а те, які почуття він викличе.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.