RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Все на 8 Березня: привітання, листівки, подарунки та ідеї

Настав самий жіночний день року, 8 Березня, на яке раніше "Апостроф.Лайм" зібрав найяскравіші поздоровлення у віршах і прозі. Також ми вирішили нагадати вам, які оригінальні подарунки можна зробити своїм близьким, які страви варто приготувати, і, звичайно, наші експерти зібрали найяскравіші варіанти святкового макіяжу для представниць прекрасної статі.

Звичайно, можна обійтися простими, але від цього не менш приємними подарунками. Привітати улюблену, маму, сестру або подругу можна вручивши їй красивий букет і сказавши кілька теплих слів. Але якщо вам хочеться підійти до питання більш творчо, пропонуємо вам кілька яскравих ідей:

Також в свято 8 Березня забудьте про дієту і побалуйте себе і ваших рідних смачним частуванням. The Лайм пропонує покрокові рецепти оригінальних десертів:

Винуватиці сьогоднішнього свята обов'язково повинні сяяти і прекрасно виглядати. Головна фішка сучасного макіяжу - натуральність, тому її варто дотримуватися і в святковому образі. Звичайно, вибираючись на вечірку або чекаючи гостей, можна зробити лук більш контрастним. Але графічний грим і занадто важку косметику варто відкласти, або користуватися ними дуже акуратно. Ще більше цікавих і корисних порад в нашому матеріалі:

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.