RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Блогер звинуватив Авакова в спробі вплинути на вибори за допомогою радикалів

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков за допомогою радикалів з "Національного корпусу" організовує провокації в центрі Києва з метою вплинути на хід президентських виборів на користь Юлії Тимошенко.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив блогер і політичний експерт Олексій Вороненко, пишуть "Українські новини".

"Дуже цікавий матеріал підготувала "Українська правда" з останніх подій за участю "Нацкорпусу". Роман Романюк і Роман Кравець - респект! Хто ще не читав - рекомендую. Автори дійсно розклали все по поличках, але особисто у мене після прочитання залишилося питання: а навіщо все це Авакову? Просто з нелюбові до Порошенка? Звучить неправдоподібно. Напевно, самому міністру хотілося б, щоб ми так думали, але я вбачаю у всій цій історії дещо інше підґрунтя", - написав експерт.

На його думку, ключ до розуміння всієї цієї історії криється в одній фразі зі статті, яку УП наводить з посиланням на "співрозмовника" в керівництві "Нацкорпусу": "Він категорично відкидає навіть саму думку про те, що його сила могла підігравати комусь із політиків, будь то Тимошенко чи Аваков".

"Тимошенко чи Аваков" ... А, можливо, не "або", а "і"? Особисто я це бачу саме так. В даному випадку "Нацкорпус" грає за сценарієм Авакова, який своєю чергою підіграє Тимошенко. Причому, гра затівається ризикована. За фактом міністр МВС за допомогою радикальних бойових формувань має намір влаштувати терор, і відбувається це в числі іншого в центрі Києва. І його мета - не просто напаскудити Порошенку, а дестабілізувати, щоб допомогти Тимошенко вирватися вперед", - підкреслив політолог.

Він також зазначив, що дії глави МВС у даній ситуації йдуть в розріз з законом, зокрема - з Кримінальним кодексом.

"Примітно, до речі, що для своєї масовки Аваков залучає не звичних уже бабусь, а опальних праворадикальних бойовиків, що може вилитися в небезпечні провокації в центрі столиці. Такі дії глави МВС означають втручання у вибори і є кримінальним злочином. За який рано чи пізно доведеться відповідати", - підсумував Вороненко.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: