RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бойові сортири Путіна: в Росії жорстко пройшлися по новітніх танках "Армата"

Російський журналіст Олександр Невзоров прокоментував "ноу-хау" російського оборонпрому, розробники якого встановили в танки "Армата" санвузли.

"Російська дійсність стає соковитіше, прекрасніше, бо і дуже серйозні звершення. Як ви знаєте, ще з часів і античності і середньовіччя люди намагалися схрестити сортир з гарматою. Але ось цю давню мрію людства, нарешті, вдалося втілити і не де-небудь, а завдяки шанованій владі, все-таки на території Росії і назвати це "Армата". Бо ж новітній російський танк, який від усіх російських танків світу відрізнятиметься наявністю унітазу", - сказав він в інтерв'ю "Ехо Москви".

Невзоров зазначив, що спочатку у РФ було 2 тисячі замовлень на такі танки.

"Потім кількість замовлень скоротилася до 100 штук, а зараз -13. Ви розумієте, що 13 танків ніхто робити не буде. Це просто технологічно безглуздо. Тому єдине, що залишалося зробити - це повести в бій унітаз. Просто цікаво, як будуть виглядати емблеми... Просто треба уявляти, що таке танк... Що хтось в цей момент сидить на горщику - ця ідея могла прийти в голову тільки Міністерству оборони, яке у нас будує храми з трофейного..." - додав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Керченський міст, який Росія будує між Таманським півостровом і окупованим Кримом, не може простояти більше одного літа.