RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Одіозний Ківа влаштував цирк на ТБ через Томос та українську мову: відео

Між лідером Соціалістичної партії Іллею Ківою та політологом Володимиром Цибулько в ефірі телеканалу NewsOne розгорівся справжній скандал.

Під час виступу кандидат у президенти України Ківа назвав Томос і українську мову "повітрям, яким нас намагаються нагодувати".

"Нагодувати дітей ми можемо реальною їжею. У мене двоє дітей - донька і син-першокласник. Я нагодую його Томосом і мовою, він виросте міцним дорослим?.. Якщо мені нічим буде годувати дитину, я буду шукати способи для його існування - їхати, робити що завгодно, щоб виросли мої діти", - сказав він.

У свою чергу Цибулько заявив, що діти Ківи "без Томосу і української мови виростуть ссавцями, а людьми не стануть". У відповідь на такі слова Ківа підійшов до нього і попросив не переступати межу.

"Мені буде все одно на ефір... Є недоторканні речі, і я вас дуже попрошу не чіпати дітей. Моя дочка - офіцер поліції, яка виросла і пішла захищати батьківщину без вашого Томосу і мови, тому що я виховав її на особистих прикладах. І вона виховалася не амебою, а людиною" - заявив Ківа.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Ківа вніс 115 тисяч гривень застави за поліцейського Василя Мельникова, якого заарештували за підозрою в побитті активіста в Києві.