RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Радник керівництва МВС вимагав хабар: фото затримання посередника в Києві

Співробітники СБУ спільно з Генпрокуратурою затримали при отриманні хабара радника керівництва Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

адник за сприяння керівництва одного із слідчих управлінь Нацполіції вимагав через посередника тридцять тисяч доларів США від власників мережі київських ломбардів. За цю суму він обіцяв сприяти непритягненню працівників мережі до кримінальної відповідальності та припинення слідчих дій у межах розпочатого провадження", - стверджується в повідомленні.

Правоохоронці затримали посередника в Києві під час отримання усієї суми неправомірної вигоди.

Зараз відбуваються невідкладні слідчі дії за місцем роботи та проживання фігурантів справи.

Вирішується питання про оголошення раднику підозри в скоєнні злочину, передбаченого ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

За інформацією видання "Українська правда", у вимаганні 30 тисяч доларів хабара підозрюють першого заступника голови фізкультурно-спортивного товариства "Динамо", колишнього радника міністра внутрішніх справ Віктора Коржа.

"Затримали водія Віктора Коржа, заступника голови ФСТ "Динамо", Корж зараз на відпочинку, попросив, щоб водій забрав гроші", - розповіли в відомствах.

У той же час в МВС стверджують, що Корж не займає посаду радника міністра Арсена Авакова з вересня 2018 року.

На сайті МВС відсутня інформація про Коржа з кінця 2017 року, даних про його звільнення немає.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", під Рівним командир однієї з військових частин попався на хабарі в 10 тисяч доларів.