RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Екс-ватажок ДНР викрив у брехні СБУшника, який втік до Росії

Колишній співробітник СБУ Василь Прозоров, який втік до Росії, розповів про порятунок екс-ватажка ДНР, однак той заявив про брехню.

Про це повідомляє російське видання "Комсомольская правда".

Він зазначив, що одного разу під час роботи в Україні врятував все перше керівництво так званої ДНР.

"Є в Донецьку готель "Ліверпуль". Приїжджає до мене в Маріуполь його власник, дуже Росію не любить. На передостанньому поверсі, каже, оселився Стрілков з Бородаєм і всім оточенням. Готовий, мовляв, організувати маячок на дах, щоб ви нанесли удар і обезголовили всю ДНР. Повідомив в Центр (Москву - ред.) в першу чергу, потім до Києва. Там вже пішли переговори з військовими, думали "Точкою У" бити. Розробили операцію в дрібницях, раптом дзвонить мені директор і каже: "Ви знаєте, з'їхали, в спішному порядку", - розповів Прозоров.

Однак сам колишній ватажок ДНР Ігор Стрілков написав в мережі, що не жив жодного дня в готелі "Ліверпуль". Також вінрозповів і про колишнього "прем'єр-міністра" ДНР Олександра Бородая.

Як повідомляв "Апостроф", український журналіст Роман Цимбалюк публічно принизив екс-співробітника СБУ Василя Прозорова, який втік до Росії і дав прес-конференцію в Москві.