RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Паскуда і фанат СРСР: колишній військовий розповів, як набив морду зраднику з СБУ

Екс-співробітник СБУ Василь Прозоров, який втік у Росію, має вкрай негативну репутацію в Україні. Його пам'ятають як питущого і зарозумілого офіцера.

Як повідомив в інтерв'ю "Обозревателю" нардеп Юрій Береза, одного разу у нього був конфлікт із зрадником.

"Так, я пам'ятаю, я йому в Маріуполі в аеропорту набив морду! Він боягуз і брехун, до того ж, алкоголік. Тоді він теж був нетверезий. А вів себе так, ніби він "пан офіцер", а усі перед ним повинні по струнці витягуватися. Тому що він офіцер радянської армії. І відразу отримав по морді. Після цього прокинувся, хоча і погрожував мені, що я вже не мешканець", - розповів Береза.

У свою чергу колишній співробітник СБУ Іван Ступак вважає, що доля Прозорова в Росії незавидна.

"Спочатку його вичавлять як лимон. Два-три місяці будуть по кілька разів допитувати, щоб зрозуміти бреше він чи ні. А потім скажуть: "Спасибі, до побачення". Йому запропонують посаду дрібного клерка. Все одно він буде під ковпаком, за ним стежитимуть, щоб назад не втік. Але він зрадник і для них, і для нас. Зазвичай такі люди не витримують, спиваються або накладають на себе руки", – сказав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 25 березня, в честь дня Служби безпеки України, в окупованому бойовиками Донецьку розклеїли листівки з зрадниками країни співробітниками СБУ.