RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Антициклон Jana і +20 градусів: синоптик розповіла про погоду в Україні в найближчі тижні

Найближчим часом в Україні очікуються нічні заморозки до -3 градусів морозу, потепління очікується ближче до вихідних, 6-7 квітня.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко.

За її словами, недавня температура в +20 градусів - скоріше підходить для пізнього квітня, тому поки що погода в Україні "повернеться в норму".

"Вже найближчої ночі температура повітря знизиться до 3 тепла - 3 морозу! Завтра вдень в Україні передбачається +7+11 градусів, на Півдні та Заході місцями +10+12 градусів. Антициклон на ім`я Jana організує завтра сонячну погоду, лише на Сході хвіст атмосферного фронту може принести невеликий дощ і подекуди навіть мокрий сніг. Сильний північно-східний вітер очікується на Півдні, Сході та в центральних областях", - пише синоптик.

У Києві 2 квітня очікується сонячна погода, однак прохолодна температура. Поривчастий вітер, нічний похолодання до -1 градуса морозу, денні невисокі температури - +8 +9 градусів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", на Великдень, 28 квітня, в Україні буде тепло, але не без короткочасних опадів.