RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Зеленського пообіцяли "повернути" закон, за який дісталося Порошенко

Кримінальна відповідальність за незаконне збагачення при новому президентові України Володимирі Зеленском буде відновлена.

Про це заявив радник з питань правоохоронної та антикорупційної політики новообраного президента України Руслан Рябошапка.

"Однозначно так, це одна з наших першочергових ініціатив. Кримінальна відповідальність буде відновлена за незаконне збагачення. Плюс ми запропонували додатковий інструмент, який дозволить нівелювати той негативний ефект, фактично амністію незаконно отриманих капіталів, яка відбулася завдяки рішенню Конституційного суду", - сказав Рябошапка.

При цьому радник Зеленського з міжнародних питань Олександр Данилюк підкреслив, що питання є однією з умов для успішної співпраці з МВФ.

Нагадаємо, що раніше на прийнятті закону наполягав колишній глава держави Петро Порошенко, але його версія документа викликала питання у експертів і громадських активістів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що народний депутат Сергій Лещенко, входить до складу команди обраного президента Володимира Зеленського, розповів про те, як оточення глави держави буде впливати на його роботу.