RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Про що Коломойський розповів у другій частині скандального інтерв'ю: відео та головні цитати

В мережі опублікували другу частину інтерв'ю з українським олігархом Ігорем Коломойським, який продовжує критикувати керівництво країни, а зокрема - президента Петра Порошенка.

Ролик опубліковано на YouTube-каналі Bihus.Info.

Про Петра Порошенка

Коломойський підкреслив, що главі держави не вдалося повернути Крим і Донбас, хоча він постійно говорив про це.

"Пишаюся тим, що не дав жодної копійки Порошенко", - підкреслив бізнесмен.

Про можливе повернення в Україну

За його словами, він не поспішає повертатися в країну.

"Скидати Порошенка, щоб зламати систему - це так. А щоб просто сюди приїхати - ні. Чекаю офіційного оголошення. Символу чекаю. Бо скажуть, що повернувся при Порошенко, а не при Зеленському. Не хочу покращувати статистику Порошенко. Потім скажуть, скільки олігархів повернулося при Порошенку", - додав Коломойський.

Про чинну владу в Україні

За словами олігарха, він вважає главу МВС Арсена Авакова найвдалішим міністром за останні п'ять років.

"З нинішнього Кабміну більше ніхто не молодець. Податкова служба - це заслуга ще Яценюка: з поверненням ПДВ немає проблем. Данилюк мені не заважав. Він просто ходив підгавкував, але займав досить конструктивну позицію по націоналізації Приватбанку. Саме "світле" - це Міністерство інфраструктури з Гіперлупом і дорогами. З охороною здоров'я взагалі жах. У мене половина сім'ї - медики, я знаю, що там діється. Глава ГПУ має бути з юридичною освітою. Мій адвокат Богдан був би непоганим генпрокурором", - зазначив він.

Про нового президента України Володимира Зеленском

"Зеленський - експеримент, але гірше не буде. Гірше - це вже масовий голод. Порошенко всім вселив, що Зеленського до президентства привів Коломойський. Цей вірус потрапив в суспільну свідомість, інфікувавши мозок. Немає сенсу з цим боротися. Це мій хрест, потрібно його нести", - сказав олігарх.

За словами Коломойського, в команду Зеленського просилися багато діючі депутати, в числі яких Антон Яценко.

"З "Відродження" мінум половина складу дзвонила. З Блоку Петра Порошенка ніхто не дзвонив. Навіть з УКРОПу ніхто не дзвонив. Олександр Шевченко запитував, якою буде система виборів. Тимошенко не дзвонила, я вважаю, вона засмучена", – додав Коломойський.

Про російські паспорти для жителів Донбасу

Олігарх вважає, що у видачі російського громадянства жителям окупованих територій України "немає нічого такого".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що міністр оборони України Степан Полторак був здивований заявою українського олігарха Ігоря Коломойського про війну на Донбасі.